dissabte, 9 d’agost del 2014

Inscriu-te a la V baixa- 11 de setembre

El proper 11 de setembre, hem d'omplir la V baixa que es farà a Barcelona, per això cal que tots i totes  ens inscribim al tram que volem anar. La gent de Ponent tenim prereservats els trams 3 i 4. El 3 ja està ple poseu ara el 4.


Tota la gent que veniu amb els autocars des de Lleida-Segrià, poseu que voleu el tram 4. 

Per apuntar-vos ho podeu fer de tres maneres:

1.-a la pagina web http://www.araeslhora.cat/ca/ , es pot inscriure fins a un màxim de 5 persones amb una sol correu electrònic.  Només posant el correu electrònic de la primera persona  ja podreu inscriure a la resta. El formulari demana el telèfon com a dada obligatòria però si no se'n té, no passa res, podeu copiar el d'una altra persona del grup que apunteu. No inscriviu els menors de 14 anys.


2.- S'habilitarà un telèfon per part de l'ANC, per a poder fer-ho telefònicament, quan el sapiguem us el notificarem.

3.- Si cap de les dues maneres no us va bé es podrà fer omplint un formulari que ens enviaran en breu, i caldrà omplir, signar i lliurar-lo a la territorial de Lleida-Segrià, i serem nosaltres els que farem arribar les dades a l'ANC a Barcelona.

Per tant, TOTHOM pot apuntar-se i evidentment anar a la V baixa l'11 de setembre, res és excusa.

A l'hora d'apuntar-vos a la web us demanarà també el color de la samarreta que dureu, hem d'anar de color vermell o groc, ja que entre tots farem de la V baixa una gran senyera humana
Si voleu comprar la samarreta oficial ho podeu fer a la mateixa web i us ho enviaran per correu, també a Lleida es poden encomanar a la botiga del barça i a la botiga boiradensa (c. Carme, 33).

La inscripció es fa no només a la V baixa, sinó també a la campanya Ara és l'hora que es fa conjuntament amb Òmnium Cultural i que acabarà el dia 9 de novembre amb la consulta. Comença una campanya per captar indecisos i aconseguir un major suport social.

Ens espera uns mesos complicats, il.lusionants i encaratjadors, però hem d'estar més preparats que mai, per això ENS HEM D'INSCRIURE i  facilitar el màxim de dades possibles a l'ANC ja que només d'aquesta manera l'assemblea podrà contactar de manera immediata amb tots nosaltres davant qualsevol boicot, amenaça o fet que es llenci contra Catalunya i la independència del nostre país. 

Hem de reaccionar a temps i hem de tenir capacitat d'adaptació davant els escenaris que es presentin, per això us demanem que faciliteu els vostres emails i telèfons atès que són els canals més ràpids de transmissió d'informació per arribar a tothom.

També com ja sabeu l'assemblea es financia únicament i exclusiva amb les aportacions i donacions de la gent, el nostre finançament és popular i col.lectiu, no es rep cap subvenció ni ajuda institucional, és la nostra lluita i nosaltres en paguem el que costa, per això també trobareu a la web un apartat per a fer donacions, ja que en funció dels diners que es recapti la campanya ARA ÉS L'HORA, serà més o menys intensa i potent.

Companys/nyes ARA SÍ SÍ, ARA ÉS L'HORA,  amb civisme i democràcia el 9 N VOTAREM I GUANYAREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

no es publicaran els comentaris que a criteri de la gent administradora del blog tinguin un contingut ofensiu i poc respectuós amb la diversitat i pluralitat.