Contacte

Aquest blog està creat amb la finalitat de fer arribar la informació dels actes que s'organitzen des de l'Assemblea Nacional Catalana Territorial de Lleida i Segrià al major nombre de persones.

Creiem que pot esdevenir una eina útil, i ser el punt de referència on poder consultar, des de qualsevol indret i en qualsevol moment, els esdeveniments que hem previst des de l'ANC de Lleida i Segrià per treballar per aconseguir esdevenir un Estat Propi. Alhora que ha de permetre facilitar l'assistència als actes que siguin de l'agrat de cadascú, i que trobareu publicats a la pestanya del calendari d'activitats.

Cal fer camí, i aquest és un trajecte que requereix la complicitat de tots els catalans i catalanes, junts aconseguirem la nostra fita.

VISCA CATALUNYA LLIURE!

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres pots fer-ho al correu electrònic:

anc.lleida@gmail.com

8 comentaris:

 1. La iniciativa del blog és força interessant, malgrat el fet que el domini sigui ".es". No deixa de ser un tant paradoxal que s'hagi d'usar un domini .es per l'ANC...
  No hi ha cap altra alternativa menys "contradictòria"...?
  Ramon T.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Ramon, esbrinem si aquests blogs creats gratuïtament poden tenir una extensió que no sigui .es
   Gràcies pel teu comentari

   Elimina
  2. tema sol.lucionat el domini del blog ésa ara ja .com

   Elimina
 2. Respostes
  1. Ramon, si coneixes com poder fer-ho t'agrairia m'ho indiquis. Pensa que la gent que fem el blog tenim pocs coneixements en aquest tema, però molt bona volutnat per tant que si ens pots donar un cop de mà t'ho agrairem.

   Elimina
 3. Bona tarda,

  Com és que feu coincidir dos actes (enfila't i estelània) a Ponent el dissabte 4 de maig. Ostres, els actes es solapen i a tot arreu no s'hi pot ser.
  La meva opinió és que s'hauria de poder coordinar de manera que no ens haguessim de partir entre els dos.
  Salutacions,

  josep Maria

  ResponElimina
 4. Hola Josep M.

  Fruit d'aquesta coincidència d'actes importants, ens hem reunit les assemblees territorials de la regió 6 (Segriá, Urgell, Pla d'Urgell, Garrigues) per a coordinar les activitats i evitar que això torni a succeir en la mesura del posible.

  ResponElimina
 5. Hola,
  Dos preguntes. La gent que ens apuntem al blog de l'agrupació del Segriá però seleccionem "transport privat", com rebrem instruccions d'on anar? avui hem rebut un email dient que tenim assignada la N-340 km 115 a 123. Podem anar on vulguem d'aquests km?

  La segona pregunta és l'ubicació dels km 115 a 123. Buscant a través de google veig que la N-340 per Catalunya està sobre els punts kilomètrics 1000 i pico. Gràcies per clarificar les dos preguntes.

  Salutacions,
  Germán

  ResponElimina

no es publicaran els comentaris que a criteri de la gent administradora del blog tinguin un contingut ofensiu i poc respectuós amb la diversitat i pluralitat.