dijous, 7 de febrer del 2013

ENFILA'T PER LA INDEPENDÈNCIA

Hola a tothom

Tal i com es va quedar en la darrera assemblea, el Joan Bardina ja ha posat en marxa la possibilitat de poder realitzar l'acte "enfilat per la independència". Necessitem col.laboradors/res per a organitzar-lo com cal. Ens vols ajudar? doncs apunta't als correus electrònics que es detallen.

Junts som imparables!

                                             “ ENFILA´T  PER LA INDEPENDÈNCIA

        Esborrany de la marxa a celebrar a Lleida en una data per concretar i que s´emmarcaria  dins els actes de l´Assemblea Nacional Catalana , en el seu afany per promocionar el seu objectiu , que no es altre, que aconseguir que una gran majoria del poble català doni  suport a la plena sobirania del nostre País CATALUNYA.
                                     

                                                             PROPOSTES :

1ª.-   L´objectiu de l’acte es formar una “ fila índia “ de persones, és a dir, sortir caminant una darrera l’altra, estelada en mà ( a poder ser amb pal ), i donar la volta a Lleida per la vorera dels vials de l‘itinerari.

2ª.-   L´acte serà organitzat per les territorials de l´A.N.C. de Lleida i Segrià, les quals s´encarregaran de demanar els permisos a les autoritats corresponents i donar la màxima difusió, per tal de que s´hi sumin el major nombre de persones possible de Lleida i voltants i, perquè no, de ciutats i pobles més llunyans.

3ª.-   Per a gaudir de l´acte, s´hauria de fer al “ bon temps “ , és a dir Abril- Maig, entre St. Jordi i la Festa Major de Lleida. Es faria un dissabte a la tarda.

4ª.-  El desenvolupament i l’itinerari serien els següents :  Concentració als Camps Elisis a les 4 de la tarda (16:00), sortida a les 5 de la tarda (17:00)  des de l´espai Fira de Lleida en direcció al C/ Picasso, continuar en direcció al C/ Príncep de Viana, creuar el pont i continuar pel mateix carrer fins arribar a la Plaça Europa, d´allí agafar el Passeig de Ronda fins a trobar el C/ Lluís Companys, continuar per aquest  carrer fins a l´Av. de Catalunya i d´aquí cap a l´Av. de Madrid, continuant en direcció a l´Av. de Blondel i fins al Pont Vell, travessar aquest i entrar als Camps Elisis , on es calcula arribar cap a les 8 de la tarda (20:00).
 
5ª.-  En arribar es podria organitzar una festa, un berenar, una xocolatada o  qualsevol tipus de sarau.
 
6ª-  Es podria demanar una aportació voluntària d´ 1 € a cada participant ( tret de la quitxalla , és clar) per sufragar els possibles costos de l´organització del acte . Evidentment, si es fes alguna festa, s´haurien de cobrar les begudes, entrepans , etc  al preu que s´estipulés.
 
Aquest document resta obert a les modificacions i  propostes dels voluntaris que s´apuntin a la comissió que es crearà a l’efecte i per desenvolupar i coordinar l´acte amb les persones responsables de la direcció de l´A.N.C. de Lleida i Segrià i que , en endavant , ens trobarem en reunions periòdiques que oportunament s´aniran convocant.
 

Tothom que vulgui col·laborar en l’organització de l’acte que es posi en contacte amb:

 JOAN BARDINA al correu Joan Bardina jbardinaj@gmail.com

O bé al mateix correu de l’ANC Lleida Segrià anc.lleida@gmail.com

Imatge del recorregut:
                                        http://www.scribd.com/doc/124353287/recorregut-1                                        

2 comentaris:

  1. La forma del recorregut sembla un cor invertit? O potser és el meu amor per Catalunya que m'ho fa veure?

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament es així Kenneth, no està fet expressament peró ja ens en vàrem adonar d´aquest bonic detall.
      Salut i visca la terra
      Joan Bardina

      Elimina

no es publicaran els comentaris que a criteri de la gent administradora del blog tinguin un contingut ofensiu i poc respectuós amb la diversitat i pluralitat.