dimecres, 20 de febrer del 2013

ENFILA'T PER LA INDEPENDENCIA.- 1ra. reunió

Hola

Com ja sabeu s'està creant un grup de treball per tal d'organitzar l'acte ENFILA'T PER LA INDEPENDÈNCIA, si vols formar part del mateix t'esperem el dilluns dia 25 de febrer a les 8 del vespre, al local de la Penya Barcelonista " Som un Sentiment " ( Bar Elena) del C/ Pius XII , 29 de Lleida.

Junts ho aconseguirem.

diumenge, 10 de febrer del 2013

EXPOSICIÓ DE L'ANC LLEIDA-SEGRIÀ

Ja es pot veure al cinemes d'Alpicat l'exposició que l'ANC Lleida- Segrià va adquirir a Artés, i que dona arguments en defensa del nostre país i per la independència de Catalunya.

dijous, 7 de febrer del 2013

ENFILA'T PER LA INDEPENDÈNCIA

Hola a tothom

Tal i com es va quedar en la darrera assemblea, el Joan Bardina ja ha posat en marxa la possibilitat de poder realitzar l'acte "enfilat per la independència". Necessitem col.laboradors/res per a organitzar-lo com cal. Ens vols ajudar? doncs apunta't als correus electrònics que es detallen.

Junts som imparables!

                                             “ ENFILA´T  PER LA INDEPENDÈNCIA

        Esborrany de la marxa a celebrar a Lleida en una data per concretar i que s´emmarcaria  dins els actes de l´Assemblea Nacional Catalana , en el seu afany per promocionar el seu objectiu , que no es altre, que aconseguir que una gran majoria del poble català doni  suport a la plena sobirania del nostre País CATALUNYA.